Κοινοποίηση

“12 φράσεις, όσες και οι ώρες ενός ρολογιού”
Το δυναμικό μήνυμα του Γιάννη Κορεντσίδηγια την επίσημη εκκίνηση της προεκλογικής περιόδου των Δημοτικών Εκλογών

 

Χαιρετίζουμε την εκκίνηση της επίσημης έναρξης της προεκλογικής περιόδου, βάση της πρόσφατης εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Δηλώνουμε ότι θα τηρήσουμε κατά γράμμα όλες τις αποφάσεις, τις διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους για τους κανόνες, τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές.
Καλούμε τους συνδημότες μας στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού, στην πλατεία Ομονοίας, να συζητήσουμε για τις θέσεις, τις απόψεις, τις προτάσεις μας, αλλά και να δώσουμε κάθε είδους πληροφορία για το νέο εκλογικό νόμο με τον οποίον θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, που από την πρώτη κιόλας στιγμή υποδέχθηκαν και αγκάλιασαν με θέρμη την υποψηφιότητά μου και τον Συνδυασμό μας.
Αναλογιζόμαστε την μεγάλη ευθύνη για να ανταποκριθούμε με συνέπεια στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.
Ευχόμαστε ήρεμο κλίμα, υπεύθυνες θέσεις και πολιτισμένο διάλογο, που θα δώσει την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα: προβλήματα και δυσκολίες, προοπτικές και προγράμματα.
Διευκρινίζουμε ότι δε θα ακολουθήσουμε σε καμία περίπτωση ανούσια σχόλια, αμήχανες
συκοφαντίες και άκαρπες αντιπαραθέσεις, που υποβαθμίζουν το πολιτικό επίπεδο και είναι σε
αντίθεση με τη δική μας φιλοσοφία.
Υποσχόμαστε να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά, γιατί νιώθουμε ότι το ίδιο ακριβώς θέλουν και όλοι οι συμπολίτες μας.
Ελπίζουμε ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε σε τέτοιου είδους ζητήματα.
Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας, κοιτάζοντας μόνο μπροστά, για να ξαναδώσουμε την ελπίδα ότι αυτός ο τόπος μπορεί να ξαναπάρει μπρος.
Ενώνουμε την εμπειρία μας, τις γνώσεις μας, αλλά και το πάθος μας, ώστε αυτή η πανέμορφη γωνιάτης πατρίδας μας, να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επόμενες δεκαετίες.

Απευθυνόμαστε σε όλους: ώρα για δουλειά…

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.