Κοινοποίηση


Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το 2019 ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει υπουργική θέση. «Είναι επιστημονική φαντασία», απαντά η κυβέρνηση.

Την σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσαν τα όσα αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Documento, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καπνισάκης, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας υποστηρίζει ότι το 2019 με μεσολαβητή τον κ.Αντώνη Διαματάρη- πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη- είχε προταθεί στον κ. Κασσελάκη θέση υπουργού στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο νυν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί.

Κυβερνητικές πηγές αρνούνται κατηγορηματικά πως υπήρξε τέτοια πρόταση στον κ. Κασσελάκη, κάνοντας μάλιστα λόγο για «τρέλες».

Μαρινάκης: Επιστημονική φαντασία η “πρόταση στον Κασσελάκη” να γίνει υπουργός

Επιστημονική φαντασία χαρακτήρισε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα όσα φέρεται να υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης.

Μάλιστα, εμφατικά σημείωσε μιλώντας στον Σκάι 100,3, ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.