Κοινοποίηση


Λεπτομέρειες που αναμένεται να οδηγήσουν στην εξακρίβωση των αιτιών της δολοφονίας του 43χρονου άντρα από την 39χρονη στη Χαλκίδα το Σάββατο γίνονται γνωστές τις τελευταίες ώρες.

Πώς έγινε ο φόνος

Σύμφωνα με το evianews.gr ο 43χρονος έφυγε από το σπίτι του για να πάει στην δουλειά του. Είχε παρκάρει το όχημα του στην κατηφόρα έξω από το 4ο Γυμνάσιο της Χαλκίδας.

Καθώς πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητο του, συνάντησε την γυναίκα. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία έλαβε χώρα το έγκλημα με τέσσερις μαχαιριές κοντά στην καρδιά.

Αλλες πληροφορίες, που μετέδωσε ο Αντέννα, αναφέρουν ότι αυτόπτυς μάρτυρας του φόνου έγινε, άθελά της, η σύζυγος του 43χρονου που παρακολούθησε το φόνο από το μπαλκόνι της οικίας του ζευγαριού.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Το φονικό στη Χαλκίδα, έγινε στην κατηφόρα του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας. Ο άτυχος άντρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Περαστικοί έτρεξαν για βοήθεια και κάλεσαν και στην αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή ο άτυχος άντρας έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που έκανε το φονικό στη Χαλκίδα; Πρόκειται για γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα.

Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας επιχειρούν να βάλουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.