Κοινοποίηση


Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση της δολοφονίας ενός 43χρονου άνδρα στη Χαλκίδα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 43χρονο, την στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του και τον μαχαίρωσε απανωτές φορές με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Το περιστατικό έγινε έξω από το σπίτι του θύματος, την στιγμή που αποχωρούσε για την εργασία του.

Βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το MEGA, δείχνει τον άτυχο άντρα να βγαίνει από την πολυκατοικία του σπιτιού του στην Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου (20/1).

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα δέχτηκε τη φονική επίθεση από τα χέρια της 39χρονης, η οποία, κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, τον μαχαίρωσε με μανία στο στήθος. Η δολοφονία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία είδε τον φόνο από το μπαλκόνι της οικίας του ζευγαριού.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία:

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Από την πρώτη στιγμή ο άτυχος άντρας έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που έκανε το φονικό στη Χαλκίδα; Πρόκειται για γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα. Τα κομμάτια του παζλ της άγριας δολοφονίας επιχειρούν να βάλουν στη θέση τους τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.