Κοινοποίηση


Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου ξέσπασε φωτιά στην κλινική Covid στο δεύτερο όροφο του πέτρινου κτιρίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης, πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό. Ένας ασθενής διασωληνώθηκε και τέσσερις είναι εγκαυματίες. Οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Πώς ξέσπασε η φωτιά

Όπως αναφέρει το thestival, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η φωτιά φέρεται να προκλήθηκε από ασθενή. Ωστόσο, είναι συγκεχυμένες ως προς τον τρόπο με τον οποίο άναψαν οι πρώτες φλόγες. Αντικρουόμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι διασωληνωμένος ασθενής «άναψε τσιγάρο», ενώ άλλες πως κινητό τηλέφωνο έσκασε στα χέρια ασθενούς με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Από την πλευρά του το GRTimes, επικαλούμενο μαρτυρίες, σημειώνει ότι ακούστηκε ισχυρή έκρηξη στον χώρο όπου βρίσκεται το οξυγόνο.

Μιλώντας στο thestival, ο κ. Χλώρος, δήλωσε ότι η πτέρυγα έχει πλέον καταστραφεί και θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για να επαναλειτουργήσει. «Έχουν μείνει μόνο αποκαΐδια, είναι σαν να έχει πέσει βόμβα», είπε χαρακτηριστικά.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.