Κοινοποίηση


Η κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των παιδιών της Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη με την ίδια πάντως να υποστηρίζει συνεχώς πως είναι αθώα και πως στήθηκε μια πλεκτάνη για να βρεθεί στη φυλακή.

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, γιατροί που έπαιξαν ρόλο στα γεγονότα φαίνεται να έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από νέες καταθέσεις. Σε αυτές, τόσο για τη Μαλένα όσο και για την Ίριδα, μιλούν για ασφυκτικό θάνατο. Δηλαδή γίνεται λόγος για εγκληματικές ενέργειες και όχι για θανάτους από παθολογικά αίτια.

Σημειώνεται πως σε όλες τις περιπτώσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα όταν πέθαιναν τα παιδιά της, ενώ ο πρώην σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης είπε στη δίκη ότι στηρίζει το κατηγορητήριο επειδή έχει πειστεί πως η 34χρονη είχε εμμονή μαζί του και σκότωνε τα παιδιά για να τον αναγκάσει να επιστρέψει κοντά της.

“Ήθελε να πάρει το σπέρμα μου για να μου κάνει μάγια”
Ο πατέρας των τριών παιδιών κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του ότι ήθελε να του κάνει μάγια για να τον κρατήσει κοντά της και ότι έβαλε μπράβο για να τον δείρει, ενώ κάποια στιγμή στην κατάθεσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η κατηγορούμενη πίστευε πως αν σκότωνε τα παιδιά θα κέρδιζε τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε σε διάφορα μηνύματα που έστελνε στην αδελφή της και σε χαρτορίχτρες, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο.

“Έστειλε μήνυμα στην αδελφή της και την ρωτούσε αν είδε αν φορούσα τη βέρα μου. Της έλεγε ότι δε θα με αφήσει μόνο μου με το παιδί. Το παιδί με ζητούσε, έκλαιγε και μου έστειλε μήνυμα να πάω να το δω. Πήγα το ίδιο απόγευμα”, είπε ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Εκτός όμως από το μέντιουμ και τα μάγια, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα λόγια των γιατρών και δη στις καταθέσεις που ήδη έχουν δώσει, για τον θάνατο της Μαλένας το 2019, της Ίριδας το 2021 και της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022.

Πιο συγκεκριμένα, καθοριστικής σημασίας θεωρούνται στοιχεία που έχουν ανακύψει από νεότερες καταθέσεις ιατροδικαστών και παθολογοανατόμων που είχαν αποφανθεί αρχικά για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, αποδίδοντας τους θανάτους τους σε παθολογικά αιτία.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, σε νέα της κατάθεση κάνει λόγο για στοιχεία που οδηγούν και την ίδια σε ασφυκτικό θάνατο, τα οποία όπως επισημαίνει είχε διασπιστώσει από τότε. Επισημαίνει πλέον, ότι από την διεθνή βιβλιογραφία δεν μπορεί να στηριχθεί η θεωρία για την ανυπαρξία φλεβόκομβου.

Επιπλέον, αντίστοιχες μεταβολές εντοπίζονται και στις αρχικές εκτιμήσεις για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας. Του πρώτου παιδιού που κατέληξε, όταν και πάλι στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ήταν μόνο η κατηγορούμενη.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.