Κοινοποίηση


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις ανήλικους ηλικίας 15 και 16 ετών έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο δικηγόρος των Τρικάλων, Άρης Μερεντίτης.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται η μανία με την οποία ο ένας ανήλικος κλωτσάει τον δικηγόρο στη μέση του δρόμου, ενώ ένας άλλος φυλάει τσίλιες.

Ένας άλλος νεαρός προσπάθησε να απομακρύνει τον δράστη, τραβώντας τον από το μπουφάν, αλλά εκείνος επέστρεψε και τον χτύπησε ξανά με μανία.

Ο ίδιος μέσα στα αίματα, χτυπημένος στη μύτη και τα μάτια, προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την επίθεση. Στην ανακοίνωση που έστειλε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πέραν της πολύ άσχημης κατάστασης της σωματικής υγείας μου, ταυτόχρονα εξακολουθώ να βρίσκομαι ψυχολογικά σε κατάσταση σοκ».

Δράστες και θύματα δεν γνωρίζονταν. Απλώς θεώρησαν ότι, όπως περπατούσε ο δικηγόρος, τους στραβοκοίταξε.

Ο κ. Μερεντίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το μάτι. Οι νεαροί απολογήθηκαν στον ανακριτή, ο οποίος άφησε ελεύθερους τους δύο ανήλικους, αλλά ο τρίτος ανήλικος προφυλακίστηκε!


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.