Κοινοποίηση


«Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να απορρίψει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κιλιάν Μπαπέ ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού εκείνος την απορρίπτει εδώ κι επτά χρόνια». Με αυτόν τον τρόπο έκανε την αποκάλυψη «βόμβα» ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμό «Cadena Ser» υποστηρίζοντας πως η «βασίλισσα» αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο επιθετικό!

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν επέκτασης για ακόμη μια σεζόν. Ωστόσο, είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να κάνει χρήση αυτής της ρήτρας και θα αποφασίσει το μέλλον του μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ Equipe» ανέφερε πως η Παρί Σεν Ζερμέν νιώθει καλά για τις πιθανότητές της να ανανεώσει με μακροχρόνιο συμβόλαιο τον αστέρα της, αν και φαβορί για τις υπηρεσίες του παρέμενε η Ρεάλ Μαδρίτης και μακρινό αουτσάιντερ η Λίβερπουλ.

Η οικονομική ιεραρχία

Τί έχει αλλάξει, λοιπόν, στο εσωτερικό της Ρεάλ Μαδρίτης; Διότι αυτή η αποκάλυψη έρχεται μερικά 24ωρα αφότου η «βασίλισσα» εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας πως συζητάει με τον Μπαπέ όπως είχαν αναφέρει κάποια διεθνή ΜΜΕ.

Το τελευταίο διάστημα βγαίνουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τα οικονομικά δεδομένα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ολοκλήρωση του «Santiago Bernabeu» απαιτεί περισσότερα χρήματα και ο σύλλογος θα δανειστεί ποσό κοντά στα 400 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη 700 εκατομμύρια ευρώ που έχει δανειστεί για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Παράλληλα, εδώ και μέρες έχει αρχίσει το… κρεσέντο των ανανεώσεων με τους Βινίσιους Ζούνιορ, Έντερ Μιλιτάο, Ροδρίγο, Εντουάρντο Καμαβίνγκα να υπογράφουν νέα συμβόλαια, ενώ είχαν προηγηθεί και άλλοι παίκτες. Όλοι τους έλαβαν αυξήσεις αποδοχών. Το μισθολογικό κόστος της Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους ανέρχεται περίπου στα 300 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Με τα νέα συμβόλαια θα μεγαλώσει.

Έτσι, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες προσφέροντας συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ στον Γάλλο σούπερ σταρ, την ώρα που ο νέος αστέρας των «μπλάνκος», Τζουντ Μπέλιγχαμ, κερδίζει εννιά εκατομμύρια το χρόνο.

Επίσης θεωρεί πως ο Εντρικ, που το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, θα καλύψει το κενό στην επίθεση. Ο 17χρονος σταρ θα ενταχθεί στην Ρεάλ το καλοκαίρι 2024 όταν γίνει 18 ετών και ο Πέρεθ θεωρεί πως η απόκτηση του Μπαπέ θα του μπλοκάρει την προσπάθεια να προσαρμοστεί και να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Ο Μπαπέ παίρνει από την Παρί Σεν Ζερμέν 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Μαζί με το μπόνους που υπέγραψε φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ για τη σεζόν 2023-24. Ο Μπαπέ θα ζητούσε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφεραν παλιότερα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως «καθαρά» που μαζί με την εφορία ανέρχονται στα 70 με 80 εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτό χωρίς κανένα μπόνους υπογραφής. Η πλευρά του Μπαπέ για να υπογράψει θα απαιτούσε άλλα 80 με 100 εκατομμύρια ευρώ.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F250346%2Fta-panw-katw-sto-podosfairo-i-real-madritis-aposyrei-to-endiaferon-tis-gia-ton-kilian-mpape

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.