Κοινοποίηση


Ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στην Τήνο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένας πολίτης που ήθελε να υποβληθεί σε μια ακτινογραφία θώρακος, απευθύνθηκε σε.. κτηνίατρο, λόγω ελλείψεων στο Κέντρο Υγείας.

Αυτό αποκαλύπτει στο MEGA ο Μανώλης Βορίσσης, στον οποίο απευθύνθηκε ο άνδρας, αφού το ακτινολογικό του νησιού ήταν εκτός λειτουργίας. Ο κτηνίατρος του νησιού διαπίστωσε με έκπληξη πως η ακτινογραφία θώρακος που του ζητούσε ο νεαρός ήταν για τον…ίδιο και όχι για κάποιο κατοικίδιο.

“Δεν ήμουν σε θέση να του παρέχω αυτήν την υπηρεσία και αυτό με στεναχώρησε. Ο σκοπός μου εμένα είναι να ακτινογραφώ ζώα, σκύλους, γάτες και να κάνω την ιατρική μου” λέει ο κτηνίατρος.

Μάλιστα, ο νεαρός φαίνεται να του εξήγησε πως “όταν ρώτησα πού μπορώ να κάνω την ακτινογραφία μου είπαν ή στη Σύρο ή να ρωτήσω εσάς αν μπορείτε να μου βγάλετε ακτινογραφία, μου φάνηκε λίγο κάπως γιατί ξέρω την ειδικότητά σας, αλλά αν γίνεται θα με βγάλετε από τον κόπο”, είπε χαρακτηριστικά.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.