Κοινοποίηση


Βρέθηκαν οστά στη μάντρα που μεταφέρθηκαν τα χώματα από τα Τέμπη, καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στο δυστύxημα με τα τρένα.

«Οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών. Προ ημερών, ο Νίκος Πλακιάς είχε μιλήσει για «ξε-μπάζωμα», επιχειρώντας να εξηγήσει ότι οι συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως άμεσα, μετά το δυστύxημα, απομακρύνθηκαν από το σημείο χώματα, προτού να ερευνηθούν. Σήμερα, επανέρχεται αναφέροντας πως μέσα στα χώματα αυτά εντοπίστηκαν οστά, τα οποία αναμένεται να ταυτοποιηθούν μέσω DNA.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Ενημερωθήκαμε από οικογένειες
Ότι στη μάντρα ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΥ που πήγαν τα χώματα από τα Τέμπη βρέθηκαν ΟΣΤΑ
Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA
Πιστεύω τώρα να έχετε καταλάβει γιατί η Εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το Μπάζωμα
Φανταστείτε να γνωρίζανε που πήγαν τα χώματα.
Θα τα είχαν πετάξει στη Θάλασσα οι ΑΛΗΤΕΣ είναι η ΤΡΙΤΗ φόρα που βρίσκονται οστά μετά από το σημείο 0 στα Τέμπη και το ΚΟΥΛΟΥΡΙ
Δε θα ησυχάσουμε ποτέ εάν δεν πληρώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ
Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά όπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μη χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως ενόψει εκλογών.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ»




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.