Κοινοποίηση


Νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά με τον διάδοχό του να είναι ο Βάσκος.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν το Σάββατο στον αγώνα με τον ΟΦΗ πιθανότατα με υπηρεσιακό προπονητή ο οποίος μάλλον θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος της Κ19.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τις επαφές για τη διάδοχη κατάσταση, με πρώτο όνομα τον Βάσκο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, συζητώντας με έναν – δύο ακόμα τεχνικούς, παρόμοιου διαμετρήματος.

Η απόφαση για την απόλυση του Καρβαλιάλ ήρθε μετά και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, που έχει φέρει τον Ολυμπιακό στο -9 από την πρώτη θέση.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων έκατσε για 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού είχε εισηγηθεί ο Πέδρο Άλβες που αποτελεί επίσης παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά εδώ και λίγες ημέρες.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F257364%2Ftelos-o-karvalial-apo-ton-olympiako-poios-einai-favori-gia-ton-pagko-twn-erythroleykwn

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.