Κοινοποίηση


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης σπρώχτηκε στο νερό από μέλος πληρώματος του πλοίου Blue Horizon με αποτέλεσμα να πνιγεί, διεξάγεται σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά.

«Τον έλεγαν Αντώνη Καρυώτη, ήταν 36 χρόνων. Δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στον καταπέλτη του Blue Horizon. Ας μη συνηθίσουμε τη φρίκη, την απανθρωπιά, τη βαρβαρότητα» αναφέρει το κάλεσμα για τον θάνατό του. Θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00 στην πύλη Ε3 και σύμφωνα με τη σελίδα του Facebook θα βρεθούν σχεδόν 400 άτομα.

«Ζητάμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Συγκεντρωνόμαστε στην Πύλη Ε3 στο λιμάνι του Πειραιά σήμερα, Τετάρτη 6/9/2023, στις 7 μ.μ. Με ένα δάκρυ, με ένα λουλούδι με ένα κερί… Για τον Αντώνη» καταλήγει η ανάρτησή τους.

Πειραιάς: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κρήτη

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Αντώνη θα διεξαχθεί και στην Κρήτη.

«Ο Αντώνης είμαστε εμείς»: αναφέρουν οι διαμαρτυρόμενοι, που δεν οργανώθηκαν από κάποια συλλογικότητα, αλλά πρόκειται για μία αυθόρμητη κινητοποίηση μπροστά στη σοβαρότητα του περιστατικού.

Το κάλεσμα είναι και αυτό για τις 19:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου στον Άγιο Νικόλαο.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.