Κοινοποίηση


Έξαλλος έγινε με θεατή σε αγώνα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς εκείνος έκανε έναν ήχο που εκνεύρισε τον Έλληνα αθλητή.

Στον αγώνα του με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ και πέρασε στον 3ο γύρο, εκεί που θα αναμετρηθεί με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Σε ένα σημείο του αγώνα, ο Τσιτσιπάς αργούσε να κάνει το σερβίς του, καθώς άκουγε τον ενοχλητικό ήχο μέλισσας κοντά του μάλιστα κουνούσε τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο. Ωστόσο, λίγο μετά ο ίδιος κατάλαβε πως δεν υπήρχε κάποιο έντομο κοντά του αλλά ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας που προσποιούνταν την μέλισσα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ματς.

Όπως φαίνεται και στις κάμερες, με τον ήχο να επιμένει και να τον αποπροσανατολίζει ο Έλληνας τενίστας παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν. «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας», είπε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έμεινε εκεί καθώς λίγα λεπτά αργότερα στράφηκε προς την εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει το θόρυβο με τους οπαδούς που κάθονταν κοντά στο άτομο που μιμούνταν τη μέλισσα να το υποδεικνύουν.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη». Τότε διέκοψε ο Αμερικανός τενίστας και ρώτησε: «Τι συνέβη, σου μιλάνε;» και ο Τσιτσιπάς του εξήγησε: «Όχι, κάνουν μπιζ». Έπειτα, ο Τσιτσιπάς υπέδειξε πως το άτομο είναι μια κυρία και είπε στον διαιτητή: «Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει».

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F245448%2Fstefanos-tsitsipas-ekneyristike-me-theati-se-agwna-toy-o-ixos-poy-ton-trelane

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.