Κοινοποίηση


Σε θρίλερ εξελίσσεται η φρικιαστική όπως όλα δείχνουν υπόθεση με το νεογνό που φέρεται να το πέταξαν στα σκουπίδια οι γονείς του λίγο μετά τη γέννα.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία εντόπισε πριν λίγη ώρα το νεκρό βρέφος σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη.

Οι έρευνες τις τελευταίες ώρες είχαν επικεντρωθεί στον συγκεκριμένο χώρο αφού το νεογνό δεν είχε βρεθεί στον κάδο απορριμμάτων που το είχε πετάξει ο πατέρας και όλα έδειχναν ότι είχε περάσει απορριμματοφόρο και τον είχε αδειάσει.

«Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια, γεννήθηκε νεκρό»: Ομολόγησε ο πατέρας του βρέφους στη Βραυρώνα 10/5/2024

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα μια γυναίκα από το Νεπάλ με έντονη αιμορραγία.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει πριν λίγες ώρες, Οι ίδια αρνήθηκε να πει οτιδήποτε ενώ και ο άνδρα επίσης από το Νεπάλ που δήλωσε ότι είναι ο σύζυγός της ανέφερε ότι η γυναίκα του δεν ήταν έγκυος, και αν ήταν, ο ίδιος δεν το γνώριζε.

Άμεσα οι αρμόδιοι του Νοσοκομείου ενημέρωσαν την Αστυνομία και κλιμάκιο αστυνομικών έσπευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι.

Εκεί αντίκρυσαν με εικόνα με αίματα παντού.

Ακολούθησε έλεγχος στο βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμαρες ασφαλείας του ξενοδοχείου και διαπιστώθηκε ότι έχουν καταγραφεί κινήσεις του άνδρα να κρατά το νεογνό και να το πετά σε κάδο απορριμμάτων.

Ωστόσο η έρευνα που ακολούθησε στους κάδους δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα και δεν εντοπίστηκε το νεογνό.

Πιθανολογείται ότι απορριμματοφόρο είχε περάσει και άδειασε τους κάδους.

Για το λόγο αυτό οι έρευνες τις τελευταίες ώρες έχουν επικεντρωθεί σε χώρο του παλαιού αμαξοστασίου στο Πόρτο Ράφτη κοντά στα λατομεία όπου εκεί έχει τοποθετηθεί ένας κάδος χωρητικότητας 15 τόνων όπου συγκεντρώνονται τα σκουπίδια της ευρύτερης περιοχής.

Ο κάδος θα αδειάσει και ερευνηθεί το περιεχόμενο μια πολύωρη διαδικασία προκειμένου να εντοπιστεί το νεογνό, με τις πιθανότητες να βρεθεί ζωντανό να είναι ελάχιστες.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ είναι υπό κράτηση και συγκεκριμένα ο άνδρας στη ΓΑΔΑ ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε δημόσιο νοσοκομείο.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.