Κοινοποίηση


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη χθες τη νύχτα στην εθνική Πατρών – Αθηνών μετά την Κανελλοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής, καθώς υπέκυψαν στα τραύματά τους, το 3χρονο αγοράκι και ο παππούς του που οδηγούσε το μοιραίο Ι.Χ.

Το μόλις 3 ετών αγοράκι που επέβαινε στο όχημα, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών (του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί ώρα) για να το κρατήσουν στην ζωή δεν τα κατάφερε. Το ίδιο και ο παππούς του.

Η γιαγιά του παιδιού που επέβαινε στο ίδιο όχημα και η οδηγός του έτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως μεταδίδει το flamis.gr.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο παππούς που οδηγούσε πολυτελές κάμπριο όχημα, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα έχασε τον έλεγχο. Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, “πάτησε” σε νερά και στη συνέχεια “καβάλησε” το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε.

Στο πολυτελές αυτοκίνητο που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα επέβαιναν επίσης, το τρίχρονο παιδάκι και η γιαγιά του.

Οι γονείς του παιδιού ακολουθούσαν με άλλο όχημα. Όταν έφθασαν στο σημείο, είδαν το τροχαίο και υπέστησαν σοκ.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.