Κοινοποίηση


Η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη, έγινε στη Βούλα. Την Παρασκευή 6/12, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές, θα συνοδεύσουν τον «ξανθό» στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του θα γίνει στη Θέσμη Θεσσαλονίκης το απόγευμα. Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό απ’ την ΚΑΕ Άρης, θα υπάρξει λαϊκό προσκύνημα στο μπασκετικό του «σπίτι».

Η σορός του θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο. Εκεί όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, δοξάστηκε και αγαπήθηκε. Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τον «αποχαιρετήσουν» με τον δικό τους τρόπο και γι’ αυτό η ΚΑΕ Άρης κάλεσε να δώσουν όλοι το «παρών» στις 15:30.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης:

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το “σπίτι” του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο “Ξανθό”, η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

Το “παρών” στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι στο “Παλέ” για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό “Ξανθό” όπως του αξίζει, στο “σπίτι” του!».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.