Κοινοποίηση


Στη συμπόνια των κατοίκων της Σαντορίνης και των τουριστών που βρίσκονται ήδη για διακοπές στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων υπολόγιζε μια 32χρονη, η οποία είχε αφήσει στους δρόμους τα τρία ανήλικα παιδιά της για να ζητιανεύουν και να της παραδίδουν τα χρήματα που τους έδιναν.

Η εικόνα των μικρών παιδιών που κυκλοφορούσαν ανάμεσα σε πεζούς και οχήματα, το πρωί της Τετάρτης, αντιμετωπίζοντας κίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα και την υγεία τους, προσέβαλε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα. Έτσι, κάποιοι ενημέρωσαν αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας που δεν άργησαν να εντοπίσουν τα τρία παιδιά και τη «στοργική» μητέρα.

Η 32χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και κατασχέθηκαν όσα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή της. Για τα τρία ανήλικα αναζητούνται συγγενείς τους που θα τα παραλάβουν.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.