Κοινοποίηση


Δεύτερη καριέρα φαίνεται πως ξεκίνησε ο Ροντρίγκο Παλάσιο, που κάνει θραύση ως σκόρερ στην έκτη κατηγορία του ιταλικού μπάσκετ.

Δεν έκανε απλώς καριέρα στο ποδόσφαιρο. Έκανε σπουδαία πορεία στο άθλημα, με τις φανέλες πολύ μεγάλων ομάδων. Ο Ροντρίγκο Παλάσιο έπαιξε στη Μπάνφιλντ, στη Μπόκα Τζούνιος, στη Τζένοα, στην Ίντερ, στη Μπολόνια, στη Μπρέσια και τώρα, στα 41 του χρόνια, έχει γίνει… μπασκετμπολίστας. Κυριολεκτικά! Ο Αργεντινός με τα 177 γκολ σε 607 αγώνες φοράει τη φανέλα της Πολισπορτίβα Γκαρενιάνο, ομάδας της 6ης κατηγορίας του ιταλικού μπάσκετ και κάνει και σπουδαίες εμφανίσεις.

Με ύψος 1μ.76, ο Παλάσιο αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και μετά από έξι αγώνες στη σεζόν, η ομάδα του έχει ρεκόρ 5-1. Ο ίδιος μάλιστα μετράει 11.7 πόντους μέσο όρο, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι σκόραρε 16 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Πολισπορτίβα Γκαρενιάνο στο 70-60 επί της Σαν Πίο. Κατά σειρά ο Παλάσιο έβαλε 12, 17, 6, 15, 4 και 16 πόντους. Ο Αργεντινός έπαιξε 27 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του και σκόραρε τρία γκολ, ενώ έχει και ισπανικό διαβατήριο με αποτέλεσμα να αγωνίζεται ως Ευρωπαίος.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F250235%2Fprwin-argentinos-podosfairistis-me-spoydaia-kariera-paizei-mpasket-stin-6i-katigoria-tis-italias-kai-kanei-thraysi

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.