Κοινοποίηση


Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την απολογία τους ενώπιον του 3ου ανακριτή οι δυο κατηγορούμενοι ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, Πακιστανικής καταγωγής. Οι δύο νεαροί, οι οποίοι φέρονται απολογούμενοι να αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση, σύμφωνα με την κατηγορία ετοίμαζαν «τυφλό» χτύπημα με στόχο εβραϊκό εστιατόριο που λειτουργούσε και ως συναγωγή στου Ψυρρή.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της δικογραφίας, φέρονται να στρατολογήθηκαν με την υπόσχεση χιλιάδων ευρώ για ανθρώπινη απώλεια, από κλάδο των «Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης».

«Ηγετικός» ρόλος αποδίδεται σε πρόσωπο αγνώστων στοιχείων που εμφανίζεται να «καθοδηγούσε» από το εξωτερικό. Γι αυτό και έχει ασκηθεί δίωξη κατ αγνώστου για τα αδικήματα της διεύθυνσης τρομοκρατικής οργάνωσης και πρόκλησης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο ένας κατηγορούμενος συνελήφθη στην Ζάκυνθο και ο άλλος στην Σκάλα Λακωνίας, όπου οδηγήθηκαν οι αρχές μετά από έρευνες.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.