Κοινοποίηση


Την Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη, του 39χρονου γιου του Γιάννη Φλωρινιώτη που πέθανε σήμερα έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη, ο Νίκος Φλωρινιώτης, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο η αδελφή του, Άννα, συντετριμμένη δεν μπορούσε να μιλήσει στις κάμερες που περίμεναν να τη συλλυπηθούν και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στον οικογενειακό τους φίλο, ο οποίος ενημέρωσε για τα διαδικαστικά της κηδείας του αδελφού της.

Η κηδεία, όπως είπε εκείνος θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίτσας στον Πειραιά, στις 14:00.

«Ήταν ένας επίγειος άγγελος, ένας πραγματικός άγγελος» είπε ο οικογενειακός φίλος ενώ σημείωσε ότι η υγεία του Νίκου Φλωρινιώτη επιδεινώθηκε αρκετά μετά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος πέθανε πριν έξι περίπου μήνες.

Ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη

Ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο και το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν. Η αδελφή του, Άννα Φλωρινιώτη, επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη, αδυνατώντας να μιλήσει από τους λυγμούς.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο πέθανε ο πατέρας τους, Γιάννης Φλωρινιώτης, σε ηλικία 76 ετών.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.