Κοινοποίηση


Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κέντρικ Ναν (28 χρονών, 1.91 μέτρα), αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι οι “πράσινοι” συμφώνησαν με τον NBAερ γκαρντ.

Η βόμβα έσκασε από τον Παναθηναϊκό, δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μία ημέρα μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο μεγαλομέτοχος των “πράσινων” ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram ότι το “τριφύλλι” συμφώνησε με τον Κέντρικ Ναν (28 χρονών, 1.91 μέτρα).

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε σε VIDEO που ανέβασε στα stories του:

“Δεν ξέρω αν γνωρίζετε το Ναν, το ινδικό ψωμί. Εμένα μου αρέσει ένα γλυκό το οποίο γίνεται από αυτό το ψωμί και είναι ινδικά pancakes φτιαγμένα από αυτό Ναν. Από σήμερα λοιπόν, ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας”.

Ο Κέντρικ Ναν γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1995. Έχει ύψος 1.91 μέτρα και είναι combo γκαρντ, αγωνίζεται δηλαδή στις δύο θέσεις των γκαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft 2018 μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο του Όκλαντ, ωστόσο κατάφερε μέσω της G-League να κερδίσει μία θέση στο NBA την σεζόν 2019/20.

Στην καριέρα του στο NBA φόρεσε τις φανέλες των Μαϊάμι Χιτ (2019-2021), Λ.Α Λέικερς (2022/23) και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2022/23), παίζοντας συνολικά σε 193 παιχνίδια (113 ως βασικός) έχοντας 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 36.2% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής.

Το φετινό καλοκαίρι ο Ναν ήταν free agent και είχε μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και της Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο είχε αποφασίσει πρώτα να περιμένει να βρει συμβόλαιο στο NBA. Μην βρίσκοντας ωστόσο κάποια ομάδα, άρχισε να κοιτάζει προς την Ευρώπη τις τελευταίες 10 ημέρες.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F249821%2Fpanathinaikos-i-vomva-eskase-dia-stomatos-dimitri-giannakopoyloy

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.