Κοινοποίηση


Ένας επικός αγώνας ήταν ο τελικός της σκυταλοδρομίας γυναικών 4 Χ 400 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με τον οποίο έπεσε μάλιστα και η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου, η Ολλανδία ήταν αυτή που πανηγύρισε το χρυσό με χρόνο 3:20.72. Η Τζαμάικα κατέκτησε το ασημένιο σε 3:20.88 και η Βρετανία το χάλκινο σε 3.21.04.

Ωστόσο μεγαλύτερη σημασία είχε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το χρυσό για τις Ολλανδές καθώς η Τζαμάικα και η Βρετανία προηγούνταν σχεδόν σε όλο τον αγώνα και με διαφορά μετά από ένα σημείο. Στα τελευταία 50 μέτρα του αγώνα όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση από την σπουδαία Φέμκε Μπολ η οποία με τους μεγάλους της διασκελισμούς πέρασε στο νήμα την Τζαμαϊκανή αντίπαλό της. Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, εξιλεώθηκε καθώς στην μικτή σκυταλοδρομία η Μπολ είχε πέσει στα τελευταία της μέτρα.

Δείτε τον τελικό:

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F245992%2Fpagkosmio-prwtathlima-stivoy-epiki-anatropi-twn-ollandwn-stin-skytalodromia

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.