Κοινοποίηση


Την πίστη πως βαθιά μέσα τους τα θύματά του τον αγαπάνε, είπε ο Υoutuber «Hayate» που κατηγορείται ότι βiαζε ΑμεΑ σε live μετάδοση μιλώντας στο Star.

Είπε πως μια εβδομάδα πριν συλληφθεί είχε επικοινωνία με τον Red Dragon.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου πως έχει μιλήσει μαζί τους και λένε ότι του αξίζει η φυλακή, ο Youtuber ισχυρίστηκε πως δεν είναι εντελώς δικά του λόγια, αλλά ότι καθοδηγούνται.

Παραδέχθηκε ότι ο πατέρας του ήταν εναντίον των πράξεων του.

Προκλητικά δήλωσε πως όλα αυτά τα παιδιά πήραν χαρά μέσα από τη συναναστροφή μαζί του και έφτασε στο σημείο να πει ότι τον εκμεταλλεύθηκαν.

Ο 35χρονος YouTuber Hayate παραμένει στη φυλακή για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ο 35χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι τα άτομα, που στα βίντεο φαίνεται να κακοποιούνται, εκτός του ότι έπαιρναν χρήματα για τις «δοκιμασίες», τα βοηθούσε και σε άλλες τους ανάγκες.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.