Κοινοποίηση


Ο αστυνομικός που μπήκε στο διαμέρισμα αντίκρυσε πρωτόγνωρες για την εποχή εικόνες. Αίματα παντού, κάλυκες σαν να είχε γίνει πόλεμος και πτώματα μέσα σε λίμνες αίματος.

Το 1997, στις 29 Μαιού η Ελλάδα παγώνει. Οι ειδήσεις διακόπτουν τη κανονική ροή του προγράμματος για να μεταδώσουν ένα ειδεχθές έγκλημα. Η χώρα μας δεν είναι συνηθισμένη σε τόσο βάρβαρες δολοφονίες.

Ο 30χρονος Δημήτρης Κίτσος, έμπορος στο επάγγελμα, τυφλωμένος από τη ζήλεια του, μπαίνει στο διαμέρισμα της πρώην συντρόφου του, η οποία μένει μαζί με τα δύο της παιδιά.

Η ολέθρια σχέση τους ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, όταν η 44χρονη Στέλλα Σπυριδάκη, είχε χωρίσει με τον σύζυγό της. Η γνωριμία τους έγινε στο κατάστημα της. Διατηρούσε επιχείρηση με ενδύματα.

Από τους πρώτους μήνες εμφανίστηκαν τα σημάδια που δεν έπρεπε να αγνοήσει. Την παρακολουθούσε, τηλεφωνούσε συνέχεια στο σπίτι και στη δουλειά για να δει που είναι, δημιουργούσε καυγάδες κάθε φορά που η Στέλλα έβγαινε μόνη.

Όταν οι καυγάδες άρχισαν να γίνονται εντονότεροι και κυρίως μπροστά στα παιδιά, πήρε την απόφαση να τον χωρίσει. Όμως στο θολωμένο μυαλό του δολοφόνου, δεν υπήρχε η λέξη χωρισμός.

«Να χωρίσουμε; Μόνο νεκρή»

Αφού απέτυχε, να την μεταπείσει, την απείλησε πως μόνο νεκροί θα είναι χώρια. Και εκείνο το μοιραίο βράδυ έκανε τις απειλές του πραγματικότητα. Μπήκε στο διαμέρισμα, έσυρε από το κρεβάτι την πρώην σύντροφό του, την πέταξε από το μπαλκόνι, και ενώ έπεφτε την πυροβολησε. 

Δεν του έφτασε όμως το να σκοτώσει την πρώην του. Όταν ο γιος σηκώθηκε και προσπάθησε να βγει από το σπίτι, τον πυροβόλησε με μανία και τον σκότωσε ακαριαία. Μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν η κόρη και την πυροβολησε και τη σκότωσε και αυτήν.

Στο τέλος έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Η Στέλλα είχε σωθεί με κατάγματα και σφαίρα στους γλουτούς. Υποβλήθηκε σε εγχείριση και δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Της το αποκάλυψαν μέρες μετά, όπου και κατέρρευσε ψυχολογικά.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.