Κοινοποίηση

«ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ» το όνομα και το λογότυπο του Συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς, Άκη Τσούκα

Το κεντρικό μήνυμα του Συνδυασμού μας είναι το «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ».

«ΜΠΡΟΣΤΑ», γιατί πρέπει να κοιτάμε στο μέλλον, στην πρόοδο, στην ευημερία των ανθρώπων. Η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ο τουρισμός, η πολιτιστική κληρονομιά, ο πρωτογενής τομέας, η γουνοποιία, είναι τα αυτονόητα που πρέπει να ενισχυθούν περαιτέρω. Αλλά η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί και σε άλλους καινοτόμους τομείς που δημιουργούν τους όρους της παγκόσμιας νέας οικονομίας και προτάσσουν την ισχυρή ανάπτυξη ως παράγοντα κοινωνικής συνοχής.

«ΜΑΖΙ» γιατί κάθε μέλος του Συνδυασμού συμμετέχει ισότιμα στην ομάδα μας και γιατί όλοι εμείς επιθυμούμε να εργαστούμε μαζί με κάθε δημότη για το μέλλον του τόπου μας.

Το λογότυπο φιλοτεχνήθηκε με αναζωογονητικά χρώματα, τα οποία δηλώνουν την πολυμορφία της ομάδας μας και την πίστη μας στους ενεργούς πολίτες. Το γαλανό συνδέεται με το βάθος και την σταθερότητα. Συμβολίζει την πίστη, την αυτοπεποίθηση και την αλήθεια. Το πορτοκαλί είναι άμεσα συνδεδεμένο με νέα ξεκινήματα αλλά και δημιουργική διάθεση. Χαρακτηρίζεται ως υπερσύγχρονο και αποτελεί πηγή συμφιλίωσης, αισιοδοξίας και κοινωνικότητας. Δεσπόζει ένα αρχοντικό, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της Καστοριάς, μέσα από το οποίο ξεπηδούν 9 κυψέλες, οι 9 Δημοτικές Ενότητες, δηλώνοντας ότι δίνεται βαρύτητα σε κάθε περιοχή του Δήμου Καστοριάς. Κανένας παραγκωνισμός, καμία διάκριση δεν υπάρχει στον Συνδυασμό μας. Ταυτόχρονα, οι κυψέλες παραπέμπουν στην δημιουργική σύνθεση και την πολυεπίπεδη ανάπτυξη όλων των δυνατοτήτων του Δήμου στην νέα ψηφιακή εποχή.

Οι 9 Δημοτικές Ενότητες της περιοχής μας, κάθε μια ξεχωριστή και όλες λειτουργικά μαζί συνθέτουν και συγκροτούν την δύναμή μας, δημιουργώντας ένα συνεκτικό ιστό, που θα είναι ο τόπος δημιουργίας και προκοπής, οδεύουν μπροστά, σε τροχιά ανάπτυξης. Για αυτό προχωράμε «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ» για την Καστοριά

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.