Κοινοποίηση


Ο Παναθηναϊκός νίκησε στα πέναλτι τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League, αποκλείοντας τους Μασσαλούς από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το γεγονός προκάλεσε “σοκ” στη Γαλλία και η κορυφαία εφημερίδα της χώρα, η “L’Equipe” κυκλοφόρησε με τίτλο: «Οι Θεοί ήταν Έλληνες», για να περιγράψει και την τύχη του Παναθηναϊκού στο ματς.

Το σχετικό ρεπορτάζ ανέφερε δε: «Στο τέλος ενός ατέλειωτου αγώνα που επισφραγίστηκε από πολλές αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις, η Μαρσέιγ έχασε κατά τη διαδικασία των πέναλτι και είδε τις πόρτες του Champions League να κλείνουν. Θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για χτύπημα με βαριοπούλα έκανε λόγο από την πλευρά της, η ιστοσελίδα Phoceen, που ασχολείται με θέματα της Μαρσέιγ, ενώ ο τίτλος της “La Provence” ήταν: «Ηρωικοί για το τίποτα».



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F245408%2Foi-theoi-itan-ellines-i-equipe-ypoklithike-ston-panathinaiko-poy-petaxe-ektos-champions-league-tin-marseig

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.