Κοινοποίηση


Η Αλ Χιλάλ προσέφερε γη και ύδωρ στον Λιονέλ Μέσι αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, δεν πτοείται και επιχειρεί να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής!

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της έχει μπει ο Κιλιάν Εμπαπέ, με το μέλλον του Γάλλου σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν να είναι αβέβαιο από τη στιγμή που αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Το σίριαλ με τον 24χρονο φορ συνεχίζεται για ένα ακόμα καλοκαίρι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκεί, ωστόσο κι άλλες ομάδες φαίνεται να επιχειρούν να μπουν σφήνα.

Μία από αυτές και η Αλ Χιλάλ, η οποία προσπαθεί να αντισταθμίσει την εμπορικότητα των αντιπάλων της με… τρελά λεφτά!

Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες δίνουν 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, θέλοντας να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής (το κατέχει η γαλλική ομάδα όταν αγόρασε τον Νειμάρ έναντι 222 εκατομμυρίων από την Μπαρτσελόνα).

Παράλληλα, η πρόταση ξεφεύγει αν αναλογιστούμε πως κάνει ότι μπορεί για να πείσει και τον Εμπαπέ, ο οποίος φαίνεται να έχει ως προτεραιότητα να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, είτε φέτος, είτε από το καλοκαίρι του 2024 ως ελεύθερος.

Για να τον δελεάσει, λοιπόν, η Αλ Χιλάλ του προσφέρει 700 εκατομμύρια για συμβόλαιο ενός μόνο χρόνου, ώστε μετά να πάει… τζάμπα στην ισπανική ομάδα!

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F244215%2Foi-araves-trelathikan-xodeyoyn-1-disekatommyrio-eyrw-gia-ton-empape-kai-ton-dinoyn-tzampa-sti-real

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.