Κοινοποίηση


Το μοναδικό σημείο που παρέμενε θολό στην υπόθεση της άγριας γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων ξεδιαλύνει το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το «Mega» και το «Live News».

Το νέο βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής φτάνει με το μηχανάκι του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που η κάμερα ασφαλείας καταγράφει την άφιξη του 39χρονου, ο δράστης βγάζει το κουζινομάχαιρο που έχει βάλει στην τσέπη του και σκοτώνει εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του.

Η Κυριακή και ο φίλος της έχουν βγει από το Αστυνομικό Τμήμα και περνούν μπροστά από το φυλάκιο με τον φρουρό. Αρχίζουν να περπατούν, με την Κυριακή να προλαβαίνει να κάνει 14 βήματα. Η κάμερα καταγράφει όσα είδε η άγρια δολοφονημένη γυναίκα στο οπτικό της πεδίο. Η Κυριακή αντικρύζει τον 39χρονο και «παγώνει». Σταματά να περπατά και γυρίζει ξανά προς το φυλάκιο. Εκεί, δηλαδή, που δέχθηκε την πισώπλατη επίθεση του 39χρονου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.