Κοινοποίηση


Στα ερωτήματα που υπάρχουν αναφορικά με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/3) ο δικηγόρος της ηθοποιού υπογραμμίζοντας ότι έχει στείλει αίτημα προς στην εισαγγελέα Πρωτοδικών με σκοπό να ερευνηθεί ξανά η υπόθεση.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει να πιστεύει ότι ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και ”πέφτει” φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα» είπε ο δικηγόρος.

«Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα ακίνητα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τα περιστατικά του τραυματισμού της ηθοποιού ο δικηγόρος ανέφερε: «Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε». Μάλιστα, τόνισε «κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης κλείνοντας ότι εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας που προσκόμισε νέα στοιχεία στην εν λόγω υπόθεση.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.