Κοινοποίηση


Ενώπιον του Εισαγγελέα θα οδηγηθεί την Παρασκευή ο 18χρoνος από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του 16χρονου αδερφού του. Μιλώντας ο δικηγόρος του νεαρού, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, έκανε λόγο για ένα άτομο που χρήζει ψυχιατρικής στήριξης ενώ υπογράμμισε πως η πράξη έγινε πάνω κατάσταση «ψυχιατρικής διαταραχής.

«Βρισκόταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής, δε γνώριζε τι έκανε, δεν ήξερε τι έκανε, δεν ήθελε αυτό το αποτέλεσμα. Ζητούμε από τη Δικαιοσύνη να τον δει με επιείκεια, δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά την πράξη του. Είναι ένα άτομο που χρήζει ψυχιατρικής και ψυχολογικής στήριξης», ανέφερε ο δικηγόρος του 18χρoνου, Χρήστος Θεοδωρόπουλος.

Τα πρώτα λόγια του 18χρoνου αδερφοκτόνου στην Αστυνομία – «Με χτύπησε, ήμουν σε άμυνα»

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με το στυγερό έγκλημa στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 18χρoνος δολoφόνησε τον 16χρονο αδερφό του έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 18χρoνος είπε στους αστυνομικούς πως «με χτύπησε πρώτος. Πήγα να αμυνθώ. Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ότι έγινε».

Παράλληλα, ο 18χρoνος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές καθώς το 2022 είχε συλληφθεί για δυο ληστεiες, ενόσω ήταν ανήλικος. Μια πράξη που δείχνει προφανώς πως είχε τάση για παραβατική συμπεριφορά.

Παράλληλα, ο 18χρoνος θα βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών αφού ζήτησε και έλαβε προθεσμία.

Σοκάρει η αναφορά της ΕΛΑΣ – Αίματα στην κουζίνα, αυτό είναι το ψαλίδι της αδερφοκτονίας

Ο καυγάς για μια μπλούζα ανάμεσα σε δύο νεαρά αδέρφια μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, κατέληξε σε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία το βράδυ της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου.

Ο 18χρoνος φέρεται να κατάφερε θανάσιμο πλήγμα με ψαλίδι στο στήθος του αδελφού του μετά από καυγά που είχαν όταν το θύμα πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της ΕΛ.ΑΣ. στο διαμέρισμα του 4ο ορόφου, όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, εντοπίστηκαν 5 κηλίδες αίματος μπροστά από την μπαλκονόπορτα ενώ στην κουζίνα υπήρχαν γάζες και ιατρικός εξοπλισμός από το ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα σωρός από ρούχα, για τα οποία έγινε και η φονική συμπλoκή.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.