Κοινοποίηση


Νέο μήνυμα στους αγρότες έστειλε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Δεσμεύομαι για μόνιμη επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης από το 2025», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω στους αγρότες, το γνωρίζουν και οι ίδιοι».

Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο να γίνει το απόγευμα της Τρίτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαφής: «Τα τρακτέρ θα φτάσουν στο Σύνταγμα, ζητώ από τους αγρότες να είναι σε συντονισμό με την ΕΛ.ΑΣ.».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει νέες εξαγγελίες μέτρων. Αναφέρθηκε και στον κατώτατο μισθό, κάνοντας την πρόβλεψη ότι η αύξησή του θα είναι πάνω από 800 ευρώ.

Αναφερόμενος στα ακίνητα που παραμένουν κλειστά, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «στόχος να δοθούν 700.000 ακίνητα που είναι κλειστά στην αγορά».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.