Κοινοποίηση


Η εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει με τον Τούρκο προπονητή να βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στην Αθήνα και να δηλώνει έτοιμος για την πρόκληση που τον περιμένει.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον «αυτοκράτορα», όπως είναι το παρατσούκλι του στην Τουρκία, μ’ ένα ιδιαίτερο βίντεο από την άφιξή του στην Ελλάδα.

Σε αυτό παρουσιάζονται εικόνες από την άφιξή του, τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, αλλά και τη χειραψία του με τον τεχνικό διευθυντής της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου, με τον οποίο πλέον θα συνεργαστούν στενά προκειμένου να βάλουν τις βάσεις του νέου πρότζεκτ και της μετάβασης από τον «κύκλο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Επιπλέον, από κοινού θα πρέπει να αποφασίσουν και για το αν θα χρειαστεί ενίσχυση το ρόστερ του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου και σε ποιες θέσεις πέραν αυτής του αμυντικού, υπόθεση που φέρεται να είχε προχωρήσει πριν την απόλυση του Γιοβάνοβιτς.

Στις δηλώσεις του ο Φατίχ Τερίμ ανέφερε πως ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει την Stoiximan Super League και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθα για να κάνω πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό». Ο Τερίμ αναμένεται να συναντηθεί μέσα στη διάρκεια της μέρας με τους παίκτες του προκειμένου να τους γνωρίσει και να τους πει τις πρώτες κουβέντες ενόψει της συνεργασίας τους. Ο Παναθηναϊκός μέσα στο επόμενο διάστημα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με απανωτά «μεγάλα» ματς που ενδεχομένως να κρίνουν την πορεία του στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F253023%2Fme-ena-idiaitero-vinteo-ypodexthike-o-panathinaikos-ton-aytokratora-fatix-terim

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.