Κοινοποίηση


Η Μαίρη Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή στα 90 της χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε όταν έπεσε στο σπίτι της και χτύπησε το κεφάλι της σε σκαλοπάτι.

Ο τελευταίος ρόλος της ηθοποιού ήταν στην τρίτη και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Αν και ο ρόλος της ήταν μικρός, ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους.

Η Μαίρη Χρονοπούλου υποδύθηκε «μια ισχυρή κυρία του υποκόσμου, που στο παρελθόν είχε δώσει τα ηνία στους νεότερους και τώρα οι νεότεροι πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους γιατί τα πράγματα πήγαν λίγο στραβά».

Όπως είχε αναφέρει τότε ο Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ήταν τεράστια χαρά και τιμή να την έχουμε μαζί μας, μεγαλώσαμε με τις ταινίες της, από τις κωμωδίες μέχρι τα “Κόκκινα Φανάρια”. Μόνο χαρά και δέος να τη σκηνοθετείς».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.