Κοινοποίηση


Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί αλλά δείχνουν να είναι τρελά ερωτευμένοι.

Ο Τεξανός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού που έχει ελληνικό διαβατήριο και το καλοκαίρι έπαιξε με την Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ και το μοντέλο με ρίζες από το Ιράν ζουν πλέον μαζί στην Αθήνα και θέλουν να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί.

Η Εστρέλα Νούρι που έχει γίνει κολλητή με την σύζυγο του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, δεν χάνει αγώνα του αγαπημένου της στο ΣΕΦ ενώ πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε και στο κλειστό του Αμαρουσίου για να τον δει να παίζει απέναντι στην τοπική ομάδα.

Μετά τον αγώνα της Stoiximan Basket League ο Γουόκαπ μοίρασε δεκάδες αυτόγραφα σε νεαρούς και νεαρές φίλους του μπάσκετ με την Εστρέλα να απομονώνει μια στιγμή για να δείξει τον έρωτά της.

Ανέβασε φωτογραφία με τον Γουόκαπ και τα παιδιά που ζητούσαν αυτόγραφο ανάμεσα στα οποία ήταν και ένα κοριτσάκι που τον κοίταζε με… θαυμασμό. Η Εστρέλα έβαλε μια καρδούλα πάνω από το κοριτσάκι, έβαλε και μια δική της φωτογραφία και έγραψε: «Και εγώ κορίτσι, και εγώ» και έβαλε μια καρδιά δίπλα.

Το ζευγάρι βρέθηκε και στα φετινά MadWalk με την Εστρέλα να κλέβει την παράσταση με το κόκινο φόρεμά της και το εντυπωσικό της μπούστο.

Η Νούρι είναι μοντέλο και ηθοποιός. Έχει καταγωγή από το Ιράν αλλά μεγάλωσε στη Σουηδία και στις ΗΠΑ. Έχει σπουδάσει βιολογία και χημεία, αλλά ασχολείται με το μόντελινγκ, την υποκριτική, το τραγούδι και το stand-up comedy.

Έχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς σειρές (Entourage, Two Broke Girls, Queen Sugar), σε ταινίες (Damn Foreigners, Back Home) και σε video clips. Έχει κυκλοφορήσει μάλιστα και δικά της τραγούδια, με το «Farari» να έχει φτάσει στο νούμερο 1 των Charts της Μέσης Ανατολής.

Μιλάει τρεις γλώσσες και θέλει να μάθει και ελληνικά. Θαυμάζει τη Μόνικα Μπελούτσι.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F251063%2Fliwnei-gia-ton-tomas-goyokap-i-kalloni-estrela-noyri-kai-den-distazei-na-to-fwnaxei

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.