Κοινοποίηση


Ο 50χρονος ομολόγησε κάποιες από τις πpάξεις του και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ωστόσο, ο νονός κράτησε μια προκλητική στάση, καθώς ομολόγησε δύο περιπτώσεις από τις 10 που κατήγγειλε το βαφτιστήρι του, που πλέον έχει ενηλικιωθεί, για όσα έγιναν. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι το προκάλεσε ο νεαρός και δήλωσε ότι είναι συντετριμμένος και άρρωστος.

Ο 50χρονος απολογήθηκε για τις κακουργηματικές διώξεις που του αποδίδονται, οι οποίες αφορούν σε δύο ακόμη κορίτσια: την αδερφή του βαφτιστηριού του, που κατήγγειλε τα γεγονότα, αλλά και την αδερφή ενός άλλου βαφτιστηριού του, που εκμεταλλευόταν.

Το βίντεο που τον καίει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και πορνoγραφικό υλικό που δείχνει την αποτρόπαιη πράξη του. Ειδικότερα, το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο 50χρονος, για να το έχει ως απόδειξη ότι το παιδί, που τότε ήταν 15 ετών, τον προκάλεσε. Όπως είπε, στο βίντεο, φαίνεται ότι η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό. Επίσης, υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη στο γραφείο του και το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ουδέποτε πείραξε τα κορίτσια και απέδωσε τις αναφορές τους σε υπερβολές των οικογενειών, μετά το σοκ των αποκαλύψεων.

Ο 50χρονος φέρεται να ασχολείται επαγγελματικά με τις νέες τεχνολογίες και σύμφωνα με πληροφορίες ερασιτεχνικά με τη μουσική.

Κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και παιδική πορνoγραφία

Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Επίσης, κατηγορείται και για πορνoγραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνoγραφικό υλικό.

Το ιστορικό της κακοποίησης

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από τα Χριστούγεννα, όταν ο νονός επισκέφθηκε τους κουμπάρους του. Ωστόσο, το βαφτιστήρι αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς ζήτησαν από το παιδί εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, αυτό ξέσπασε και αποκάλυψε τα όσα είχαν συμβεί και ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον νονό του.

Παράλληλα, αναφορές υπάρχουν και για την αδερφή του νεαρού, που σήμερα είναι 24 ετών και την ανήλικη αδερφή του άλλου βαφτιστηριού του, που είναι σήμερα 17 ετών. Σύμφωνα με τους αναφορές τους, οι πpάξεις τελέστηκαν όταν τα κοριτσάκια ήταν 6 και 5 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγεiς πpάξεις φέρονται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019.

Η οικογένεια του παιδιού ζητά την απονομή δικαιοσύνης και θέλουν να το ενδυναμώσουν για να επουλώσουν τις πληγές του.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.