Κοινοποίηση


Βρέθηκαν από νωρίς στο νεκροταφείο του Ζωγράφου για να αποχαιρετήσουν την Άννα τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου η συνοδοιπόρος τους όλα αυτά τα χρόνια στο σανίδι και στη ζωή έφυγε αφήνοντας ένα κενό στους δικούς της ανθρώπους όπως τον Σταμάτη Φασουλή αλλά και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τόσους άλλους.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε σε ηλικία 76 ετών και άφησε πίσω της μια σπουδαία πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μια αντιστάρ χωρίς να το διατυμπανίζει, έγραψε τη δική της ιστορία με το Ελεύθερο Θέατρο, με την αξέχαστη ερμηνεία της ως Μαντάμ Σουσού, με τους άπειρους ρόλους της στο θέατρο, με τον ρόλο της ως Άννα και ως μια από τις Τρεις Χάριτες αλλά και ως Χριστίνα, χήρα εργοσταστιάρχου, στην Dolce Vita.

Μόνο εκείνοι που δούλεψαν, έκλαψα, χάρηκαν, γέλασαν έγραψαν ιστορία μαζί ξέρουν πόσο δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει η ταλαντούχα αυτή ύπαρξη η οποία βυθίστηκε τα τελευταία χρόνια της ζωής της στη λήθη που φέρνει το Αλτσχάιμερ αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχαστεί.

«Θα ευχόμουν να είναι γύρισμα αλλά δεν είναι. δεν μπορώ να το χωνέψω. Ήταν το «δυναμό» για την καριέρα τη δική μου και του Θανάση», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας για το έτερό του συγγραφικό ήμισυ Θανάση Παπαθανασίου.

Συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής ο άνθρωπος που μαζί της πορεύτηκε από την πρώτη ημέρα στο θέατρο έψαχνε την αγκαλιά της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για παρηγοριά για την Άννα τους που έφυγε αλλά δεν θα ξεχαστεί. 

Εκεί και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Διονύσης Τσακνής και ο Ρήγας Αξελός αλλά και η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Ανδρέας Λουδάρος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, ο Γιώργος Κιμούλης, η Τζόυς Ευείδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο «Λουκάς» της στη Dolce Vita.

Λίγα λόγια βγαλμένα από την καρδιά του είπε ο συμπρωταγωνιστής της και φίλος της Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. «Η Άννα ήταν μια ολόκληρη εποχή που φεύγει», είπε.

Όλοι οι φίλοι, όλοι οι συνάδελφοι με τους οποίους μοιράστηκε τη σκηνή σε μια λαμπρή καριέρα πολλών δεκαετιών ήταν εκεί.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.