Κοινοποίηση


Κοντά στους πλημμυροπαθείς του Βόλου και της Νέας Ιωνίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλο, τον βουλευτή Μαγνησίας, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και τοπικό κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συνομίλησε με πολίτες, έπιασε το φτυάρι κι έκανε έκκληση για βοήθεια στην πολιτεία.

«Εδώ, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία Είναι μόνοι τους», αναφέρει χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε αντιμέτωπος με πολίτες που διαδήλωναν κατά του Μανώλη Φάμελλου. Ο κ. Κασσελάκης πλησίασε τους διαδηλωτές για να μιλήσει μαζί τους, ενώ ζήτησε από τις τηλεοπτικές κάμερες να απομακρυνθούν και να μη καταγράψουν το διάλογο με τους διαμαρτυρόμενους.




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.