Κοινοποίηση


Πρόκειται για κάτοικο της Ιερουσαλήμ. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, «καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ.

Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

«Μοναχικοί λύκοι» σκόρπισαν τον θάνατο στο τραμ του Τελ Αβίβ

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/10) στη Γιάφα, νοτίως του Τελ Αβίβ, με πυροβολισμούς και τη χρήση μαχαιριού, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η αστυνομία ανέφερε δήλωσε ότι δύο «τρομοκράτες» άρχισαν τη σφαγή στο τραμ του Τελ Αβίβ και συνέχισαν πεζή πριν πέσουν νεκροί από τα πυρά πολιτών και επιθεωρητών που χρησιμοποίησαν προσωπικά όπλα. Δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης, αλλά ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ δήλωσε ότι πρόκειται για Παλαιστίνιους από την πόλη της Χεβρώνας στη Δυτική Όχθη.

Ο σκληροπυρηνικός Σμότριχ δήλωσε ότι θα απαιτήσει από το υπουργικό συμβούλιο να απελαθούν τα μέλη των οικογενειών των υπόπτων στη Γάζα και να καταστραφούν τα σπίτια τους.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά προτού το Ιράν εκτοξεύσει μπαράζ πυραύλων κατά του Ισραήλ.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.