Κοινοποίηση


Ο φίλος Tik Toker με το Tesla και τις κάμερές του που είχαμε δει σε ένα άλλο περιστατικό (δείτε εδώ) ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά όχι για να μας δείξει κάποια δική του περιπέτεια, αλλά για να προβάλλει την ιστορία ενός άλλου αυτοκινήτου.

Ενός αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν ακριβώς δίπλα σε κάποιο κάδο σκουπιδιών που είχε αρπάξει φωτιά, και κινδύνευε άμεσα να λαμπαδιάσει και το ίδιο.

Εκεί λοιπόν βρέθηκαν 3-4 περαστικοί, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην περιμένουν την πυροσβεστική.

Όπως βλέπουμε από τα video που καταγράφουν οι κάμερες του Tesla, με συντονισμένες προσπάθειες και σηκώνοντάς το με τα χέρια, το απομάκρυναν από τον κάδο και έτσι το γλίτωσαν από τη φωτιά.

Η πυροσβεστική ήρθε σε πολύ μικρό χρόνο για να σβήσει τον κάδο και όλα εξελίχθηκαν αισίως για το αυτοκίνητο.

Χίλια μπράβο λοιπόν στους καλούς Σαμαρείτες που αντί να πάρουν τα κινητά και να καταγράφουν την «φάση» για να την ανεβάσουν στα social media, φρόντισαν να σώσουν το αυτοκίνητο του συμπολίτη τους.

Και επίσης για άλλη μια φορά να επισημάνουμε την χρησιμότητα των καμερών ενός Tesla που όπως φαίνεται αποδεικνύεται σοβαρό εργαλείο για θέματα ασφάλειας τόσο του ίδιου του αυτοκινήτου όσο και για τα πάντα που συμβαίνουν γύρω του.

@skatharozoumis_ Πηγε να παρει το tesla φωτιά🔥 ##skg #thessaloniki #tesla ♬ original sound – Edward scissorhands




Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.