Κοινοποίηση


Χρηματική ποινή 2.500 ευρώ και τον όρο της απαγόρευσης προσέλευσης και παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ για δύο έτη, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 25χρονο που συνελήφθη την Κυριακή, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στο γήπεδο της Τούμπας, επειδή κατείχε έναν ναυτικό πυρσό.

Ο 25χρονος συνελήφθη έπειτα από έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί στην είσοδο του γηπέδου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των Νόμων περί αθλητισμού και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, μόλις ο νεαρός συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι είχε κατά λάθος στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του το αντικείμενο και δεν είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει.

Στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο 25χρονος φοιτητής, ο οποίος είναι αθλητής και προπονητής σε Ακαδημία ποδοσφαίρου, υποστήριξε ότι πήγε με συγγενικά του πρόσωπα στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και ουδέποτε αγόρασε τον ναυτικό πυρσό. Παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή, υποστήριξε πως άγνωστα άτομα προς αυτόν, τον πλησίασαν την ώρα που έμπαινε στο γήπεδο και του ζήτησαν να κρύψει στην τσέπη του τον πυρσό, κάτι το οποίο έκανε, καθώς αγχώθηκε.

«Εκείνη την ώρα πανικοβλήθηκα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν ήταν σωστό και προσπάθησα να το ξεφορτωθώ, αλλά δεν πρόλαβα. Θα το πετούσα πριν μπω στο γήπεδο. Είναι λάθος μου, δεν έπρεπε να το δεχτώ», είπε.

Σημειώνεται ότι, για την εκτέλεση της ποινής, το δικαστήριο διέταξε τον κατηγορούμενο να εμφανίζεται, για τα επόμενα δύο χρόνια, στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του ή διαμονής του πριν από την έναρξη κάθε αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας του ΠΑΟΚ και να παραμένει σε αυτό ή σε χώρο άμεσης εποπτείας της αστυνομικής αρχής, δύο ώρες πριν από την έναρξή έως δύο ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.