Κοινοποίηση


Σκουλίκια στο σχολικό γεύμα του παιδιού της καταγγέλλει πως εντόπισε μητέρα 6χρονου μαθητή του δημοτικού σχολείου Γλυκής, στη Θεσπρωτία.

Όπως αναφέρει το paramythia-online.gr, το φαγητό που μοιράστηκε στους μαθητές του σχολείου την περασμένη Παρασκευή ήταν πένες ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών.

Η μητέρα του μαθητή αναφέρει ότι ενημερώθηκε άμεσα από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και τη δημοτική αρχή για τα σκουλίκια, ενώ αναμένεται να προβεί σε καταγγελία στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας, αλλά και στο υπουργείο Παιδείας.

Τι αναφέρει ο δήμαρχος για τα σκουλίκια στο σχολικό γεύμα
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σουλίου, πρόκειται για πρωτάκουστο περιστατικό και εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, ζητώντας αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να μην υπάρξουν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος ζητά αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρείες παρασκευής φαγητού που προορίζεται για τους μαθητές, ενώ το θέμα θα απασχολήσει και την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Σουλίου.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.