Κοινοποίηση


Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε την 38χρονη “επικίνδυνη και μυθομανή”. Μια γυναίκα που όπως είπε, μελέτησε και οργάνωσε την επίθεση και τον τρόπο που θα καταστρέψει τη ζωή του 36χρονου.

Τουλάχιστον σε 25 χειρουργεία θα χρειαστεί να υποβληθεί ο 36χρονος, προκειμένου να σώσει το μάτι του.

“Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 07:00 το πρωί και βγήκαμε στις 18:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη” εξήγησε η αδερφή του 36χρονου που τόνισε ότι το επόμενο χειρουργείο έχει προγραμματιστεί σε 12 μέρες από σήμερα.

“Φανταστείτε ότι θα ακολουθήσουν 25 χειρουργεία. Όχι επειδή είναι αδερφός μου, αλλά αυτό το πράγμα που έκανε είναι έγκλημα. Πέταξε ένα δίκιλο βάζο. Πώς είναι τα δίκιλα βάζα για το μέλι; Αυτό του πέταξε. Οι αστυνομικοί μου έδειξαν και το βάζο αλλά και τα μπουκάλια που είχε χρησιμοποιήσει και προμηθεύτηκε όπως είπε από το διαδίκτυο”, συνέχισε.

Υποστήριξε ότι η 38χρονη “είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα!” Για τα κίνητρά της είπε ότι “ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα”.

“Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη ξέρει ποια είναι η γυναίκα, γιατί έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοια πράγματα. Μιλάμε για μια γυναίκα που το έκανε επειδή ήθελε να τον καταστρέψει”.

Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης και η διαδικασία ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη πήρε το πρωί προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.



Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.