Κοινοποίηση


Όσα χρόνια και αν περάσουν η δολοφονία του Τζον Κένεντι, Προέδρου των ΗΠΑ, θα είναι ένα θέμα που θα απασχολεί τους Αμερικανούς και όχι μόνο. Η λίστα με τους πιθανούς δολοφόνους τεράστια, και κάθε χρόνο αυξάνεται.

Νέα αναζωπύρωση στο θέμα έδωσε ο ανιψιός του και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών,  Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «WABC 770» απασφάλισε και είπε πως η CIA είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του αγαπητού στο κόσμο Κένεντι.

Μάλιστα δήλωσε πως εκτός από το σχεδιασμό της δολοφονίας έχει ενεργό ρόλο και τη συγκάλυψη των ενόχων.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Τζέιμς Ντάγκλας «JFK and the Unspeakable», βιβλίο που συγκεντρώνει τα περισσότερα στοιχεία για το θέμα και χαρακτήρισε τις αρνήσεις του ρόλου της CIA ως «συγκάλυψη 60 ετών».

Η επίσημη ανακοίνωση από το Λευκό Οίκο είναι πως ο δολοφόνος του Τζον Κένεντι είναι ο  Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο οποίος σχεδίασε και πραγματοποίησε την εκτέλεση μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια. Δεν βρέθηκαν συνεργοί ούτε συνομιλίες με κάποιον που θα μπορούσε να τον έχει βοηθήσει.

Όμως ο Ρόμπερτ Κένεντι επιμένει πως έχει στοιχεία πως ο Οσβαλντ είχε επαφές με τη CIA και είχε ξανασυνεργαστεί σε άλλη επιχείρηση της.

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.