Κοινοποίηση


Νέες καταγγελίες έρχονται στο «φως» με αφορμή την τελευταία επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού.

Ο νεαρός Αφγανός φέρεται, σύμφωνα με τις δύο νέες καταγγελίες, να έχει επιτεθεί σε μία γυναίκα στην οδό Ευρυπίδου και σε μια άλλη γυναίκα στην πλατεία Βάθη.

Μία γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Tlive του Alpha για την επίθεση που δέχτηκε από τον νεαρό Αφγανό στις 18 Μαΐου επί της Ευριπίδου, λίγες μέρες πριν από την επίθεση στην 20χρονη στην Ερμού.

«Είχα πάει για ψώνια με τον σύζυγο και ήμουν στην Ευριπίδου. Όπως προχωρούσα αμέριμνη, ήρθε προς το μέρος μου. Δεν είδα κάτι το περίεργο. Ξαφνικά, μου έδωσε μία πάνω στον αυχένα. Ήταν τόσο δυνατή που ζαλίστηκα. Φοβήθηκα μην πέσω. Κινήθηκα πιο κάτω, μήπως υπάρχει κάποιος αστυνομικός, αλλά δεν βρήκα κανέναν. Σηκώθηκα κι έφυγα» είπε αρχικά η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Ακόμα πονάω στον αυχένα. Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Σίγουρα φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη στο κέντρο».

Η άλλη γυναίκα υποστήριξε ότι δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο νεαρό στην πλατεία Βάθη, πριν από περίπου έναν μήνα.

«Καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Του είπα να σηκωθεί να φύγει κι έφυγα. Σηκώθηκε αυτός, ήρθε ξαφνικά από πίσω μου και με κοπάνησε. Ήμουν τυχερή που με πέτυχε στα γυαλιά. Με κοπάνησε με πολλή δύναμη. Θα μπορούσε να με ρίξει κάτω… Να σπάσω τίποτα. Δεν πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τον πιάσει, γιατί έφυγε» είπε.

«Αυτός ο τρελός το έχει ξανακάνει, κάτω στην εκκλησία»

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως «αυτός ο τρελός το έχει ξανακάνει, κάτω στην εκκλησία».


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.