Κοινοποίηση


Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου λόγω της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, οι παραστάσεις που ακυρώνονται είναι: o «Βασιλιάς Ληρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στην Κεντρική Σκηνή, «Όλοι εμείς πουλιά» του Ουαζντί Μουαουάντ στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» και «Η Προξενήτρα» του Θόρντον Ουάιλντερ στο Θέατρο Rex Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη».

Το Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, για τις παραστάσεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω, έχουν τη δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή ακύρωσης και επιστροφής του αντιτίμου.

Επίσης, οι θεατές που έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαδικασία ακύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Παράλληλα, εισιτήρια που αγοράστηκαν από φυσικό σημείο προπώλησης, μπορούν να αλλαχθούν ή να ακυρωθούν στο σημείο όπου αγοράστηκαν.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι όσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την παράσταση «Όλοι εμείς πουλιά», θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.