Κοινοποίηση


Για αποτυχία του κρατικού μηχανισμού να διαχειριστεί την κακοκαιρία Daniel κάνουν λόγο οι πολίτες στη δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Alco 8 στους 10 δεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης στην κακοκαιρία Daniel. Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας ωστόσο, δήλωσαν 51% ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι, 22% αρκετά, 21% λίγο.

Η πρόθεση ψήφου διαμορφώνεται ως εξής:

ΝΔ 32,3%
ΣΥΡΙΖΑ 15,3%
ΠΑΣΟΚ 11,8%
ΚΚΕ 7,7%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5%
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ 4,5%
ΝΙΚΗ 2,5%
ΠΛΕΥΣΗ 2,7%
ΜΕΡΑ25 1,9%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 3,2%

Ως προς τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού στις προσφατές καταστροφικές πλημμύρες φαίνεται ότι οι πολίτες δεν είναι ικανοποιημένοι.

Στο ερώτημα: «Θεωρείτε πως ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε πολυ αρκετά η καθόλου στην κακοκαιρία Daniel», απαντούν:

Καθολου 49%
Λιγο 27%
Αρκετα 19%
Πολυ 2%
ΔΞ/ΔΑ 3%

Επιφυλακτικοί εμφανίζονται οι πολίτες για τον Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO πυ παρουσιάστηκε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Στο ερώτημα αν η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη ή χειρότερη μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη οι πολίτες απαντούν:

Χειρότερη 40%

Ίδιο κακή 17%

Καλύτερη 14%

Το ίδιο καλή 12%

ΔΞ/ΔΑ 17%

Τα ποσοστά είναι διαφοροποιημένα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αν και το 1/4 πιστεύει ότι η εικόνα του κόμματος είναι χειρότερη, αποτυπώνοντας τη δυναμική της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Χειρότερη 23%

Ίδιο κακή 2%

Καλύτερη 37%

Το ίδιο καλή 39%

ΔΞ/ΔΑ 17%


Πηγή

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.