Κοινοποίηση


Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Ιταλία, επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 81-79 και έτσι κρατάει την τύχη του στα δικά του χέρια όσον αφορά τη 2η θέση της Euroleague.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ταξίδεψε στην Μπολόνια για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του και μετά το τέλος του αγώνα αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα με ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας και τον Ολυμπιακό.

Την ανάρτηση συνόδευσε με τη λεζάντα: “ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο”.

gianna-sloukas

Μπορεί ο Κέντρικ Ναν να έβαλε το buzzer beater νίκης για το 79-81 και το 21-11 των πράσινων στην βαθμολογία, όμως ο Κώστας Σλούκας με τους 20 πόντους (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 21 PIR, ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών και πρώτος σε ranking.

Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F260146%2Fgiannakopoylos-sloykas-pozaroyn-agkalia-ena-terastio-eyxaristw-stin-proigoymeni-omada-toy-poy-ton-afise-eleythero

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.