Κοινοποίηση


Ο Σέρχιο Κόκε παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες, ο Σέρχιο Κόκε έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της δικαστικής περιπέτειάς του. Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάιο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής το Άρη παραδέχτηκε ότι ήταν αρχηγός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή εξαετής φυλάκισης.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ομολόγησε πως ήταν επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως μαριχουάνα, την οποία διοχέτευε σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα με τις διωκτικές αρχές να κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση με πολύ ισχυρές δομές, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Με αφορμή τις δικαστικές του περιπέτειες, ο Κόκε παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Canal Football Club» και μίλησε για όλους και για όλα.

«Η ζωή είναι λίγο περίπλοκη… Περιμένω να επιστρέψω στη φυλακή μετά από δύο χρόνια εκεί… Πρέπει να πληρώσεις για ηλίθια πράγματα. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μια γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι οι φίλοι μου είναι παιδικοί φίλοι. .. Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ βλέπετε! Όταν ακούς “διεθνής διακινητής” λες στον εαυτό σου “Τι στο διάολο έκανε;”

Στη Γαλλία, μπορείς να σκοτωθείς πολύ γρήγορα για αυτό. Εδώ μπορεί να σκοτωθείς κι εσύ, αλλά δεν φοβάμαι. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα.. Επιστρέφω στη φυλακή, δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά έχω ποινή μέχρι το 2027».

Επιπλέον, ο Ισπανός μίλησε για το πώς βίωσε την κράτησή του στην πρώτη του θητεία στη φυλακή: «Γνώριζα τους πάντες, αλλά το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν αλλάζει τίποτα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι, ακόμη και άνθρωποι από τη Μασσαλία. Είδα πολλές φανέλες της Μαρσέιγ στη φυλακή».

Τέλος, είπε: «Ως ποδοσφαιριστής είσαι τυχερός όταν βγάζεις πολλά λεφτά. Εγώ έβγαζα περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στις άλλες δουλειές τα έβγαζα σε δύο μήνες».



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F246821%2Fasyllipti-omologia-koke-sto-podosfairo-evgaza-1-ekat-eyrw-ton-xrono-me-ta-narkwtika-ta-evgaza-se-dyo-mines

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.