Κοινοποίηση


Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», εκατοντάδες οπαδοί του Άρη αποθέωσαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Η φλογερή σχέση μεταξύ του κόσμου και της ομάδας ούτως ή άλλως υπάρχει, έγιναν όμως ακόμη πιο έντονη έπειτα από τη σπουδαία αλλά και ιστορικής σημασίας νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, αρκετοί φίλοι του Άρη ζήτησαν να μάθουν την ώρα άφιξης της αποστολής στη Θεσσαλονίκη και ο λόγος αναδείχθηκε στην αίθουσα αφίξεων πτήσεων καθώς εκατοντάδες περίμεναν τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του.

Μόλις εμφανίστηκαν επικράτησε πανζουρλισμός καθώς άπαντες αποθεώθηκαν από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους για τη σπουδαία νίκη.

Παράλληλα το ραντεβού ανανεώθηκαν για το βράδυ (20:00) της Τετάρτης (7/2) όπου οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Τρέντο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Eurocup με σκοπό την πρόκριση στα Play In της διοργάνωσης. Αυτό θα το καταφέρουν ακόμη και με ήττα έως και με διαφορά εννιά πόντων. Υπάρχει όμως και το σενάριο της νίκης που θα τους οδηγήσει στην 4η θέση του ομίλου και στο πλεονέκτημα της έδρας στον πρώτο γύρο των Play In. Σε κάθε περίπτωση, οι κερκίδες του Αλεξανδρείου θα είναι κατάμεστες κι αυτό είπαν οι οπαδοί του Άρη στον Γιάννη Καστρίτη και στους παίκτες στην αποψινή όμορφη… συνάντησή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F257208%2Faris-ypodoxi-irwwn-stoys-thriamveytes-toy-oaka

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.