Κοινοποίηση


Ο παίκτης των Πίτσμπουργκ Στίλερς, Νταμοντάι Καζί, γνώρισε μία από τις βαριές τιμωρίες του πρωταθλήματος, έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα που πραγματοποίησε.

Τέλος η σεζόν για τον Νταμοντάι Καζί!

Όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή του NFL, ο παίκτης των Πίτσμπουργκ Στίλερς τιμωρήθηκε για όλη τη χρονιά, καθώς κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναμέτρησης πραγματοποίησε ένα από τα πιο σκληρά φάουλ που έχουμε δει.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, το μαρκάρισμα του Καζί ήταν τόσο σκληρό που ανάγκασε τους ιθύνοντες του πρωταθλήματος να ενεργοποιήσουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και κατ΄ επέκταση αποφάσισαν να τον αποβάλλουν από το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Μάλιστα, η τιμωρία του δεν αποκλείεται να επεκταθεί και για τα play offs, αν και εφόσον η ομάδα πάρει την πρόκριση για αυτά.



Πηγή: https%3A%2F%2Fwww.e-daily.gr%2Fpost%2F252682%2Fanatrixiastiko-paiktis-toy-nfl-ekane-toso-skliro-markarisma-poy-timwrithike-gia-oli-ti-sezon

Κοινοποίηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.